GRATIS gokken & spelletjes spelen bij GokGek.com! Speel je voor geld dan betaal je eenvoudig per (mobiele) telefoon of creditcard. Bij de gokkasten van Tanzoo ook per SMS, iDeal of via de bank. De Zigiz games kunnen ook via RaboDirect betaald worden. Hoge & snelle uitbetaling van je prijzen en 100% discretie voor onze spelers. Veel speelplezier! TIP Speel Bingo bij BINGOOTJE.com +++

Bingolot MultiPlayer

Ook zo dol op Bingo? De spanning om als eerste een rij of kaart vol te hebben en 'Bingo!' te roepen in de zaal? Nu kunt u uw favoriete spel gewoon vanuit uw luie stoel spelen, chatten met andere medespelers en kans maken op flinke geldprijzen.

Bingolot is een multiplayer bingospel waarbij de hoogte van de prijzenpot wordt bepaald door het aantal verkochte kaarten. Alle deelnemers, of ze nu voor geld spelen of niet, kunnen een schermnaam kiezen en binnen het spelvenster met elkaar chatten. Wanneer u een account aanmaakt dan kunt u een vaste schermnaam vastleggen en bent u in het vervolg eenvoudig en duidelijk herkenbaar voor andere spelers. U kunt spelen met 1 tot 10 bingokaarten en de getrokken getallen worden helemaal automatisch aangestreept op de kaarten.

Schrijf u nu in en speel MultiPlayer Bingo Lot! Hoe meer bingospelers, des te hoger de geldprijzen, dus nodig uw vrienden/kennissen uit voor een leuk spelletje online bingo! Veel SpeelPlezier!

[Sluit u nu aan bij MultiPlayer Bingo Lot! Klik hier] [Bingo speelt u ook bij www.Bingootje.com]

BingoCams
Bij Bingocams kun je bingo spelen, gezellig chatten én webcammen met andere bingospelers. Zo kun je chatten en cammen met andere spelers in de bingoroom, privé chatten of via de webcam laten zien hoe blij jij bent als je een volle bingokaart hebt of 1 of 2 winlijnen te pakken hebt! Zo maak je met de bingocam nog sneller vrienden.

Elke bingoroomr heeft zijn eigen chathost die je ook altijd ziet, want haar of zijn webcam staat aan die klaar staat voor al je vragen, eht spelverloop in de gaten houdt en natuurlijk de nodige felicitaties voor je heeft bij een winlijn, dubbele winlijn of volle bingokaart! Zo wordt online bingo nog gezelliger! Natuurlijk kun je kiezen of je je webcam aanzet (of misschien heb je er geen). Standaard staat de webcam uit als je het spel begint, dus het is aan jou.

[Schrijf je gratis in bij Bingocams en ontvang € 5 gratis speltegoed]

ShinyBingo
Een nieuwe bingosite, dat zijn weer nieuwe bingo kansen! ShinyBingo is niet alleen gezellig met je vrienden en familie online bingo spelen, het is ook een bingosite die houdt van zijn trouwe spelers? Want voor elke ingelegde euro krijg je XP terug in de vorm van Golden Coins. Deze kun je dan weer inwisselen voor gratis bingotegoed! ShinyBingo heeft een uitstekende, Nederlandstalige helpdesk en heb je een leuk geldbedrag gewonnen, dan kun je deze snel en eenvoudig op je rekening laten storten, gewoon zoals het hoort.

Met opwindende toernooien, extra Jackpots en een gezellige bingo community weet je zeker dat je bij ShinyBingo gewoon beter kunt bingoën! Schrijf je daarom nu in en ontvang € 5 bingotegoed om mee te spelen + 300% bonus op je eerste aankop van bingotegoed. Dus leg je € 10 in, dan krijg je € 40!

[ShinyBingo - € 5 gratis speltegoed + 300% Bonus op je eerste inleg]

Bingo Lot
Schrijf u in, maak uw eigen schermnaam aan en chat met andere spelers!
[Speel Bingo]
BingoReels
Probeer ook eens BingoReels, dat is bingo spelen op een gokkast!
[Speel BingoReels]
Bingo Lot
Levensechte multiplayer bingolot. Hoe meer spelers, des te hoger de prijzen!
[Speel Bingo]

Keno Bingo
Speel je graag bingo, dan moet je Keno Bingo zeker eens proberen! Kies de goede cijferballetjes en win een mooie geldprijs bij deze bekende bingovariant! Keno is een opwindend spel dat rond 200 v.C. in China geintroduceerd werd. Immigranten brachten het spel naar de Verenigde Staten en mettertijd werd het tot het spel dat u nu voor u ziet.

Speluitleg
Het Keno spel wordt gespeeld met een speelveld met 80 getallen en 20 balletjes. U kunt 1 tot maximaal 10 vakjes aanklikken op het speelveld.

Al naar gelang het aantal gekozen getallen, wijzigt de winkans. Na ieder spel kunt u kiezen om met dezelfde getallen verder te spelen of om nieuwe getallen aan te klikken. Met de button 'Clear' wist u alle eerder gekozen getallen. Het is ook mogelijk de computer 10 getallen te laten kiezen. Hiertoe klikt u (eventueel meermalen) op de button 'Q-Pick'. Een aangeklikt getal kunt u weer wissen door het nogmaals aan te klikken. Wanneer een aangeklikt getal knippert dan heeft u het maximum aantal van 10 stuks bereikt. Aan de rechterkant van het speelveld ziet u een wintabel met de uitkering bij het aantal juist gekozen getallen. U wint het overeenkomstig aantal credits volgens deze wintabel. De getrokken getallen die overeenkomen met de door u geselecteerde kleuren rood en op de meter 'Winner Paid' kunt je zien hoeveel u heeft gewonnen.

Wanneer u speelt met het maximum van 10 gekozen getallen en u heeft na trekking van de 20 ballen een prijs gewonnen (5 of meer goed), dan heeft u de mogelijkheid om 2 extra ballen bij te kopen en heeft u kans om uw prijs nog eens te verhogen. Veel Speelplezier!

[Speel Keno Bingo]


GokGek.com | Mobiele Site | Online Gokken? Alleen voor 18 jaar en ouder